Webshop & kassasysteem

StoreContrl®  Cloud is de perfecte oplossing om uw kassasysteem te synchroniseren met uw webshop. Met de beschikbare koppelingen  voor StoreContrl® Cloud koppel je eenvoudig je kassasysteem met de Woocommerce, Magento, shopify etc. webhop.
De producten, voorraad, kortingen, spaarsysteem worden automatisch gesynchroniseerd met de webshop. Dus geen handmatige invoer op meerdere plekken, maar alles geregeld vanuit één centrale plek. Via de uitgebreide instellingen pas je de plugin eenvoudig aan naar je wensen. StoreContrl Cloud is geschikt voor zowel kleine webshops met een beperkt assortiment, als voor webshops met duizenden producten.

Beheer zoveel webshops als je wilt met StoreContrl Cloud

Door de unieke "veel-op-veel" structuur van StoreContrl® Cloud is het mogelijk om een onbeperkt aantal webshops aan uw StoreContrl® Cloud systeem te koppelen.

Voorraden over alle webshops worden real-time bijgewerkt. Dus wanneer u een product op één webshop verkoopt, dan wordt de voorraad op alle webshops meteen bijgewerkt. 

One screen to rule them all

Beheer alle webshops eenvoudig vanuit één scherm

In het webshopbeheer scherm van StoreContrl® Cloud kunnen alle orders eenvoudig vanuit één scherm worden afgehandeld. Webshopbeheer geeft duidelijk aan van welke webshop de aankoop komt, of dat de order is afgehandeld en waar het product vandaan moet komen.

Tevens het annuleren of corrigeren van een weborder of de status van de orders vindt u makkelijk vanuit dit scherm. Makkelijker kan bijna niet.

Intelligente webshop afhandeling

Het is alsof je een extra werknemer in dienst hebt

Wij hebben onze webshop beheer ontwikkeld vanuit gemak. Is de webshop voorraad gekoppeld aan de voorraad van de winkel(s)? Dan bekijkt StoreContrl® waar het product het beste vandaan verzonden kan worden. Zo kijkt de webshopbeheer waar de bestelde producten van één order liggen zodat alles vanuit één winkel verzonden kan worden. Dat scheelt u een hoop handelingen én verzendkosten

Kan de order niet gecombineerd worden dan verdeeld StoreContrl® de order netjes over de winkels. Natuurlijk kunt u zelf ook bepalen waar de order terecht moet komen, het blijft tenslotte uw onderneming.

Koppeling met ander webshop platform?

StoreContrl® Cloud is te koppelen met verschillende webshops op basis van een plugin of API.  Neem contact op voor de mogelijkheden.

Integreren van een kassasysteem met uw webshop

Of u nu een fysieke winkel heeft en online wilt uitbreiden of een e-commercebedrijf runt en een naadloze omnichannel-ervaring wilt bieden, het gebruik van een geïntegreerd kassasysteem en webshop kan uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Laten we eens kijken naar de voordelen:

1. Vereenvoudigde bedrijfsvoering:

Door uw kassasysteem en webshop te integreren, kunt u uw bedrijfsprocessen stroomlijnen. Voorraadbeheer, orderafhandeling en rapportage worden geautomatiseerd en centraal beheerd, waardoor u tijd bespaart en operationele efficiëntie bereikt. U hoeft niet langer afzonderlijke systemen te beheren, wat de kans op fouten verkleint en uw algehele bedrijfsvoering verbetert.

2. Realtime voorraadbeheer:

Met een geïntegreerd kassasysteem en webshop heeft u altijd een actueel overzicht van uw voorraad. Wanneer een product in uw fysieke winkel wordt verkocht of online wordt besteld, wordt de voorraad automatisch bijgewerkt in beide systemen. Dit voorkomt teleurstelling bij klanten door uitverkochte producten en stelt u in staat om nauwkeurig bij te bestellen op basis van real-time gegevens.

3. Verbeterde klantbeleving:

Door uw kassasysteem en webshop te integreren, kunt u een naadloze omnichannel-ervaring bieden aan uw klanten. Ze kunnen producten online bekijken en kopen, of ervoor kiezen om naar uw fysieke winkel te gaan en daar af te rekenen. Bovendien kunnen klanten hun aankoopgeschiedenis en loyaliteitspunten inzien, ongeacht het verkoopkanaal dat ze gebruiken. Dit verhoogt de klanttevredenheid en stimuleert herhaalaankopen.

4. Geavanceerde rapportage en analyse:

Een geïntegreerd kassasysteem en webshop bieden uitgebreide rapportagemogelijkheden. U kunt belangrijke statistieken en trends in uw verkoopgegevens analyseren, zoals best verkochte producten, omzet per kanaal en klantgedrag. Deze inzichten stellen u in staat om gefundeerde beslissingen te nemen, uw marketingstrategie te optimaliseren en uw bedrijf te laten groeien.

Klaar om de voordelen van een geïntegreerd kassasysteem en webshop te ervaren? Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Samen zorgen we voor een geoptimaliseerde bedrijfsvoering en een verbeterde klantbeleving, zowel online als offline.

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar