Voor iedere onderneming de juiste kassasoftware

Een organisatie start niet met 100 filialen, dat snappen wij. Daarom hebben wij kassasystemen die zijn gebouwd op de groei. Een extra kassa, of een nieuw filiaal? Geen probleem, wij zijn er helemaal klaar voor.  

StoreContrl® Cloud

Een organisatie start niet met 100 filialen, dat snappen wij. Daarom is StoreContrl® cloud gebouwd op de groei. Een extra kassa, of een nieuw filiaal? Geen probleem, StoreContrl® cloud is er helemaal klaar voor.

StoreContrl® cloud bevat uitgebreide functies om een keten aan te sturen, van interfiliaal verkeer tot en met orderverdeling van de online webshop. 

ExtendaGO

Zeer gebruiksvriendelijke betaalbare kassa software te gebruiken als kassa voor de sportkantine, Kassa IJssalon, Kassa Koffiezaak, kassa retail & Kiosk kassa etc.....

De ExtendaGO software is een prima oplossing met lage kosten. De kassasoftware is geschikt voor een IPAD. Hierdoor is bestaande hardware ook in te passen en realiseert u in een handomdraai een nieuw kassasysteem om op te kunnen afrekenen. 


Voor iedere branche de juiste kassa oplossing

 • Kassasysteem Sportkantine
 • Kassasysteem Kleine horeca
 • Kassasysteem IJssalon
 • Kiosk kassa
 • Kassasysteem modebranche
 • kassasysteem schoenenbranche
 • Kassasysteem lingerie
 • Kassasysteem Sportbranche
 • kassasysteem kledingwinkel

Welkom op onze website over kassasoftware!

Bij ons vind je de nieuwste en meest geavanceerde kassasoftwareoplossingen voor verschillende bedrijfstakken. Of je nu een kleine winkel, een restaurant of een grotere detailhandelsketen runt, onze kassasoftware is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen.

Met onze kassasoftware kun je efficiënt en nauwkeurig verkopen registreren, voorraadbeheer uitvoeren, rapporten genereren en betalingen verwerken. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface die snel te leren is, zodat je personeel er moeiteloos mee kan werken.

Enkele kenmerken van onze kassasoftware zijn:

 1. Verkoopregistratie: Onze software maakt het gemakkelijk om producten te scannen, prijzen toe te passen, kortingen toe te passen en betalingen te accepteren. Hierdoor verloopt het afrekenproces soepel en snel.

 2. Voorraadbeheer: Je kunt de voorraadniveaus van je producten in realtime bijhouden. Dit helpt je om bij te houden welke producten goed verkopen en welke moeten worden bijbesteld. Zo voorkom je voorraadtekorten en optimaliseer je je inventaris.

 3. Rapportage en analyse: Onze kassasoftware biedt gedetailleerde rapporten en analyses over je verkoopprestaties, voorraadomzet, populaire producten en meer. Hierdoor kun je belangrijke inzichten verkrijgen en weloverwogen beslissingen nemen om je bedrijf te laten groeien.

 4. Klantbeheer: Je kunt klantgegevens opslaan en beheren in de kassasoftware. Dit stelt je in staat om klantloyaliteit op te bouwen, gepersonaliseerde aanbiedingen te doen en een betere klantenservice te bieden.

 5. Integraties: Onze kassasoftware kan worden geïntegreerd met andere bedrijfssystemen, zoals boekhoudsoftware, e-commerceplatforms en CRM-systemen. Dit zorgt voor een naadloze gegevensuitwisseling en stroomlijnt je bedrijfsprocessen.

 6. Beveiliging: We begrijpen hoe belangrijk de beveiliging van je gegevens is. Onze kassasoftware is voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn, zoals gebruikersautorisatie, gegevensversleuteling en regelmatige back-ups.

Of je nu een beginnende ondernemer bent of een ervaren retailer, onze kassasoftware helpt je om je bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen, de efficiëntie te verhogen en de klanttevredenheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze kassasoftware je bedrijf kan transformeren!

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar