Voor iedere kledingwinkel de juiste kassasoftware

Een organisatie start niet met 100 filialen, dat snappen wij. Daarom hebben wij kassasystemen die zijn gebouwd op de groei. Een extra kassa, of een nieuw filiaal? Geen probleem, wij zijn er helemaal klaar voor.  


Een organisatie start niet met 100 filialen, dat snappen wij. Daarom is StoreContrl® cloud gebouwd op de groei. Een extra kassa, of een nieuw filiaal? Geen probleem, StoreContrl® cloud is er helemaal klaar voor.

StoreContrl® cloud bevat uitgebreide functies om een keten aan te sturen, van interfiliaal verkeer tot en met orderverdeling van de online webshop. 

Geoptimaliseerde kassasoftware voor kledingwinkels! 

Met onze gebruiksvriendelijke oplossing kun je efficiënt verkoopregistratie en voorraadbeheer uitvoeren, waardoor je je bedrijfsprocessen kunt stroomlijnen en de winstgevendheid van je winkel kunt vergroten.

Onze kassasoftware is speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van kledingwinkels. Met functies zoals snelle productscans, flexibele prijsinstellingen en eenvoudige betalingsverwerking, kun je de afrekenprocessen versnellen en de klanttevredenheid verhogen.

Daarnaast biedt onze software krachtige voorraadbeheermogelijkheden. Je kunt gemakkelijk je voorraadniveaus bijhouden, nieuwe leveringen beheren en automatische meldingen instellen voor producten die bijna uitverkocht zijn. Dit helpt je om altijd de juiste producten op voorraad te hebben en verkoopkansen te maximaliseren.

Bovendien biedt onze kassasoftware gedetailleerde rapporten en analyses. Je krijgt inzicht in je best verkopende producten, populaire maten of stijlen, seizoenspatronen en meer. Deze waardevolle informatie stelt je in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen over voorraadaanvulling, marketingstrategieën en het optimaliseren van je productassortiment.

Onze kassasoftware integreert naadloos met andere belangrijke systemen, zoals boekhoudsoftware en e-commerceplatforms. Hierdoor kun je gegevens gemakkelijk synchroniseren en een geïntegreerd bedrijfsecosysteem opzetten.

Bovendien hechten we veel waarde aan de beveiliging van je gegevens. Onze kassasoftware maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals gebruikersautorisatie en gegevensversleuteling, om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig en beschermd zijn.

Kortom, met onze kassasoftware voor kledingwinkels kun je je bedrijfsprestaties verbeteren, de productiviteit verhogen en een naadloze winkelervaring bieden aan je klanten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze oplossing jouw kledingwinkel naar nieuwe hoogten kan brengen!

Voor iedere branche de juiste kassa oplossing

  • Kassasysteem modebranche
  • kassasysteem schoenenbranche
  • Kassasysteem lingerie
  • Kassasysteem Sportbranche
  • kassasysteem kledingwinkel

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar