Tips bij het kopen van een kassasysteem

Voor de mode, sport en retail raden  we StoreContrl® cloud aan. Met StoreContrl® cloud is het mogelijk om zelf gemakkelijk artikelen toe te voegen of maak gebruik van een EDI koppeling met uw leverancier zodat u automatisch uw artikelbestanden importeert in uw kassasysteem.  StoreContl® cloud  ondersteunt verschillende webshop koppelingen zodat de voorraad van de webshop automatisch wordt verwerkt.  In alle segmenten bieden wij uw passende software op het hoogste niveau.

Zoekt u een kassasysteem waarbij afrekenen op groep niveau voldoende is kunt u kiezen voor de POS-Contrl software. Dit is een goedkoop kassasysteem zonder abonnement.    

Bel ons voor informatie of maak gebruik van de kassasysteem configurator.

1) Wensen kassasysteem

Het is verstandig om alvorens u op zoek gaat naar het meest geschikte kassasysteem voor uw onderneming, alvast de wensen te noteren. Denk goed na over functionaliteiten die voor uw onderneming wenselijk, of misschien wel essentieel zijn. Neem goed de tijd om een wensenlijstje te maken!

2) Laat u adviseren

Naast een wensenlijst is het natuurlijk ook verstandig om u te laten adviseren. KassaCompany weet uit ervaring wat u precies allemaal nodig heeft qua hard- en software. U kunt natuurlijk ook informeren bij winkels waar wij het kassasysteem hebben mogen plaatsen. Deze referenties kunt u vinden op onze referentie pagina. Als professionele leverancier van kassasystemen kunnen wij een demonstratie geven van alle mogelijkheden bij u op locatie. 

KassaCompany geeft u graag een uitgebreid en vrijblijvend advies.

3) Software mogelijkheden

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden op het gebied van kassa software. Naast de gebruikelijke afrekenfuncties zijn er bijvoorbeeld ook koppelingen mogelijk met een webshop, boekhoudpakket of andere externe software. Onze klanten maken ook graag gebruik van spaarsystemen, financiële overzichten, artikelrapportages en marketingtools. Dankzij de modulaire opbouw van StoreContrl® Cloud kassasystemen kunt u uw eigen kassasysteem helemaal samenstellen. Zo betaald u ook niet voor software die u niet gebruikt.

4) Hardware mogelijkheden

Naast de mogelijkheden op het gebied van kassa software is er ook veel mogelijk wat betreft hardware en accessoires. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van touchscreen kassaschermen, all-in-one kassa. Denk ook aan hardware als een barcodescanner, geldlade, klantendisplay, bonprinter. Bedenk goed wat voor hardware u allemaal nodig heeft binnen uw onderneming. 

5) Service

Service is een belangrijk onderdeel wanneer u op zoek gaat naar een goede leverancier van kassasystemen. Onder service vallen o.a. een goede training, professionele helpdesk, reparatie op locatie, garantie op hardware, aftersales mogelijkheden en een goede begeleiding tijdens de implementatie van het kassasysteem.  Wanneer een kassasysteem niet meer werkt dan ligt vaak de hele winkel plat. Snelle hulp van een helpdesk of servicemonteur is dan zeer wenselijk!

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar