Tips bij het kopen van een kassa

Voor de mode-, sport- en retailsector raden we StoreContrl® Cloud aan, een krachtig kassasysteem. Met StoreContrl® Cloud kunt u eenvoudig artikelen toevoegen of gebruikmaken van een EDI-koppeling met uw leverancier om automatisch uw artikelbestanden te importeren. Bovendien ondersteunt StoreContrl® Cloud verschillende webshopkoppelingen, zodat de voorraad van uw webshop automatisch wordt bijgewerkt. Onze software biedt passende oplossingen van het hoogste niveau voor alle segmenten.

Als u op zoek bent naar een simpel kassasysteem, kunt u kiezen voor de ExtendaGO software. 

Bel ons voor meer informatie of maak gebruik van onze kassasysteem configurator.

1) Wensen voor uw kassasysteem

Voordat u op zoek gaat naar het meest geschikte kassasysteem voor uw bedrijf, is het verstandig om uw wensen op te schrijven. Denk goed na over de functionaliteiten die wenselijk of zelfs essentieel zijn voor uw onderneming. Neem de tijd om een lijst te maken met uw wensen!

2) Laat u adviseren

Naast een wensenlijst is het ook raadzaam om advies in te winnen. KassaCompany heeft uitgebreide ervaring en kan u precies vertellen wat u nodig heeft op het gebied van hardware en software. U kunt ook contact opnemen met winkels waar wij al kassasystemen hebben geplaatst. Op onze referentiepagina kunt u deze referenties vinden. Als professionele leverancier van kassasystemen kunnen wij een demonstratie geven van alle mogelijkheden op uw locatie.

KassaCompany geeft u graag een uitgebreid en vrijblijvend advies.

3) Mogelijkheden van de software

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden op het gebied van kassasoftware. Naast de gebruikelijke afrekenfuncties kunt u bijvoorbeeld koppelingen maken met een webshop, boekhoudpakket of andere externe software. Onze klanten maken ook graag gebruik van spaarsystemen, financiële overzichten, artikelrapportages en marketingtools. Dankzij de modulaire opbouw van StoreContrl® Cloud-kassasystemen kunt u uw eigen systeem volledig op maat samenstellen, zodat u alleen betaalt voor de software die u daadwerkelijk gebruikt.

4) Mogelijkheden van de hardware

Naast de software zijn er ook tal van mogelijkheden op het gebied van hardware en accessoires. Denk aan touchscreen kassaschermen, all-in-one kassa's, barcodescanners, geldlades, klantendisplays en bonprinters. Denk goed na over de benodigde hardware binnen uw onderneming.

5) Service en ondersteuning

Service is een belangrijk aspect bij het vinden van een betrouwbare leverancier van kassasystemen. Onder service vallen onder andere een goede training, professionele helpdesk, reparaties op locatie, garantie op hardware, aftersalesmogelijkheden en begeleiding tijdens de implementatie van het kassasysteem. Wanneer een kassasysteem niet werkt, kan dat uw hele winkel platleggen. Snelle hulp van een helpdesk of servicemonteur is dan essentieel!


info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar