ICRTouch Kassasysteem

Stroomlijn uw bedrijf en overtref de verwachtingen van klanten met ICRTouch-oplossingen.

Intuïtieve EPoS voor uw bedrijf

TouchPoint  is de kassa software voor de horeca en retail en biedt gebruiksvriendelijk, betrouwbare en bewezen service. TouchPoint is in meer dan 20 jaar ontwikkeld en voortdurend bijgewerkt en blijft toonaangevend op het gebied van horeca en detailhandel.

Beheer uw bedrijf vanaf elke locatie

TouchOffice Web is een krachtige tool die u een compleet realtime online inzicht in uw bedrijf biedt, overal ter wereld.

Maak uw ICRTouch-ervaring compleet

Voeg extra softwareproducten en services toe om het meeste uit uw ICRTouch-oplossing te halen.

Ons mobiele inventarisatie terminal is klein en krachtig en vervangt de papieren afdrukken en tijdrovende balanscontroles.

Met TouchReservation ben je nooit gesloten. Laat klanten de klok rond reserveren op elk apparaat met internet, zoals een smartphone of tablet.

Hiermee kunt u een loyale klantenbasis opbouwen die wordt beloond voor het keer op keer terugkeren.

Het virtuele menubord op een groot beeldscherm vervangt uw statische menukaart door een aantrekkelijk en aanlokkelijk live menu dat voortdurend door de kassa wordt bijgewerkt.

Genereer inkomstenstromen uit online voedselbestellingen met uw eigen e-commerce oplossing.

Selfservicesoftware voor horeca, detailhandel en gezondheidszorg van ICRTouch. Klanten kunnen zelfstandig het interactieve touchscreen-menu gebruiken om hun bestelling te plaatsen en in de winkel te betalen zonder hulp van personeel.

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar

Bank: NL49 KNAB 0257 4784 42 | BTW nr.: NL002120692B50 | Kvk-nr.: 7197175