KassaCompany klantcase

KassaCompany is gecertificeerd dealer van StoreContrl® Cloud, welke door vele retailers wordt gebruikt. Lees hieronder het verhaal en zie hoe ze onze gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossingen gebruiken om hun onderneming te laten groeien.

Henrita Footwear

Henrita Footwear bestaat al sinds 1900 en is sinds September 1945 in de familie. Eigenaar Erik de Rijk is de 3de generatie en sinds 1993 (mede)eigenaar.

De vraag

Ons vorige voorraadsysteem werkte naar behoren, maar was inmiddels 3 keer van eigenaar veranderd en hield op te bestaan. Na wat vragen bij collega's kwam ik bij kassaCompany terecht voor een voorraadsysteem en een kassa daaraan gekoppeld.

De oplossing 

Kassacompany had dit in huis en de basis is makkelijk mee te werken. Ook voor koppelingen naar internet draaien ze hun hand niet om.

Het resultaat

Het resultaat is een goed, degelijk en ook betaalbaar voorraadsysteem. Ideaal voor mij als eigenaar van 1 winkel.

Klant aan het woord

Eigenaar Erik de Rijk: 

We hebben inmiddels alweer jaren dit programma en worden altijd goed geholpen. Bij de introductie geeft Jeroen uitgebreid uitleg en het systeem blijft altijd in ontwikkeling.

Ik ben erg tevreden met kassacompany en wil het iedereen aanraden. Dat gezegd hebbende begrijp ik ook dat het weer anders is wanneer je een filiaalbedrijf hebt. Maar ik zou zeggen neem rustig contact op en kom er ook achter hoe fijn het bedrijf werkt.


info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar