Kassasysteem voor tweedehandswinkels

De ultieme oplossing op maat gemaakt voor de behoeften van jouw tweedehandswinkel.

Met ons kassasysteem streven we ernaar de circulaire economie te bevorderen, waarbij het minimaliseren van afval en het optimaliseren van hulpbronnen centraal staan. Binnen dit kader spelen tweedehandswinkels een cruciale rol in het omarmen van de principes van verminderen, hergebruiken en recyclen. 

Het eenvoudig maken van commissieverkoop

Registreer nieuwe artikelen van nieuwe leveranciers rechtstreeks in het POS-systeem en label de nieuwe artikelen direct. Verkoop de items met behulp van het label dat u heeft gemaakt bij de registratie, en stel de verkoper automatisch op de hoogte zodra een artikel is verkocht. Volledige transparantie is essentieel voor succes.

Pas uw service aan

Leer de winkelgewoonten van uw klanten kennen en bied doordachte, persoonlijke service. Maak gebruik van de transactiegeschiedenis en geavanceerde analyses om boeiende verkoopcampagnes te creëren met cadeaubonnen, loyaliteitsprogramma's, voordelen en nog veel meer.

Omnichannel-functies

Onze op de cloud gebaseerde productcatalogus stelt zowel klanten als personeel in staat om productdetails te zoeken en te bekijken door middel van een barcode scan of trefwoordzoekopdracht. Gebruik onze Ordin-webwinkel om uw volledige en snel bijgewerkte catalogus online te presenteren. Of koppel uw Woocommerce, Shopify of Shopware-winkel om hetzelfde te doen.

Als gevolg van het een tweede leven geven aan uw artikelen zal uw winkel:

- Bijdragen aan het verminderen van de vraag naar nieuwe producten, waardoor de winning van grondstoffen en energie wordt verminderd.

- De cultuur van hergebruik en reparatie bevorderen door een ruimte te bieden waar vakmensen items kunnen repareren en renoveren. Dit voorkomt dat ze voortijdig afval worden en vermindert bijgevolg de ecologische voetafdruk.

- Een betaalbaar alternatief bieden voor de aanschaf van nieuwe artikelen, waardoor individuen geld kunnen besparen terwijl ze toch kwaliteitsproducten verwerven. Dit zorgt ervoor dat meer mensen kunnen deelnemen aan duurzame consumptie en bewuste keuzes kunnen maken.

Automatiseer uw financiën en volg uw winst nauwkeurig

- Afhandeling van commissie en btw: ExtendaGO POS stroomlijnt uw financiën met geavanceerde rapporten en geautomatiseerde berekeningen om uw winst na belastingen nauwkeurig bij te houden.

- Ken uw winst direct: Door de barcode op het productlabel te scannen, kunt u uw winstaandeel en het aandeel van de leverancier bepalen.

- Geavanceerd leveranciersverkooprapport: Krijg volledige controle over de verkoop van items van verschillende leveranciers door inzicht te krijgen in uw gegenereerde omzet, openstaande schulden, kostprijsverplichtingen en meer.

- Leveranciersopvolging en transparantie: ExtendaGO zorgt voor effectieve communicatie, verantwoordingsplicht en zichtbaarheid in de relatie van het bedrijf met zijn leveranciers.

Moeiteloos productbeheer en gestroomlijnde transacties

- Vereenvoudiging van de operaties: Wanneer een item wordt verkocht, ontvangt de leverancier een e-mailmelding om betaling te vragen door simpelweg hun accountgegevens te verstrekken.

- Uitgebreide tracking van de levenscyclus van het product: Vanaf het moment dat u een item ontvangt tot het moment dat het wordt verkocht. Bovendien verwijdert het systeem automatisch producten die zijn verkocht.

- Productbeheer: Geautomatiseerd rechtstreeks vanuit het POS-systeem, inclusief prijslabels.

- Geen extra kosten: Deze functionaliteiten zijn inbegrepen bij het POS-systeem.

Kassasysteem tweedehandswinkels

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wat kost een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar