Kassasoftware en kassasysteem, omgeving Alkmaar

Bent u op zoek naar een Kassa leverancier, Kassasysteem, Kassasoftware of pinapparaat in de omgeving Alkmaar? Dan is KassaCompany uw juiste partner. Wij leveren onze kassasystemen, kassasoftware en pin automaten in Alkmaar en omgeving. Wij hebben een kassa oplossing voor verschillende branches. 

Voor de mode, sport en retail hebben we StoreContrl® cloud. Met StoreContrl® cloud is het mogelijk om zelf gemakkelijk artikelen toe te voegen of maak gebruik van een EDI koppeling met uw leverancier zodat u automatisch uw artikelbestanden importeert in uw kassasysteem.  StoreContl® cloud  ondersteunt verschillende webshop koppelingen zodat de voorraad van de webshop automatisch wordt verwerkt.  In alle segmenten bieden wij uw passende software op het hoogste niveau.

Zoekt u een kassasysteem waarbij afrekenen op groep niveau voldoende is kunt u kiezen voor de ExtendaGO software. Dit is een goedkoop kassasysteem met een laag abonnement.    

bel ons voor informatie of maak gebruik van de kassasysteem configurator

Uw betrouwbare partner in kassasystemen en meer

Bent u op zoek naar een professioneel kassasysteem voor uw bedrijf in Alkmaar en omgeving? Zoek niet verder! Kassacompany Alkmaar biedt hoogwaardige kassasystemen en bijbehorende oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of u nu een kleine winkel, een restaurant of een grotere retailketen runt, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Onze diensten

Kassasystemen op maat

Bij Kassacompany Alkmaar begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en specifieke eisen heeft als het gaat om kassasystemen. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw bedrijfsactiviteiten. Onze kassasystemen zijn gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en voorzien van de nieuwste technologieën. Of u nu behoefte heeft aan een basisregistratiesysteem of een geavanceerd systeem met voorraadbeheer en rapportagemogelijkheden, wij leveren het.

Installatie en training

Bij Kassacompany Alkmaar zorgen we niet alleen voor de levering van uw kassasysteem, maar ook voor de installatie en training van uw personeel. Onze ervaren technici zorgen voor een vlotte installatie, waarbij ze ook eventuele integraties met uw bestaande systemen verzorgen. Daarnaast bieden we uitgebreide trainingssessies om ervoor te zorgen dat uw medewerkers vertrouwd raken met het nieuwe systeem en er het maximale uit kunnen halen.

Onderhoud en support

Om ervoor te zorgen dat uw kassasysteem altijd optimaal werkt, bieden we uitgebreid onderhoud en support. Onze technische experts staan voor u klaar om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. Daarnaast kunt u rekenen op regelmatige updates en upgrades om ervoor te zorgen dat uw systeem up-to-date blijft en u kunt profiteren van de nieuwste functies en beveiligingsverbeteringen.

Waarom kiezen voor Kassacompany Alkmaar?

  • Ruime ervaring: Met jarenlange ervaring in de branche kunnen we u de beste oplossingen bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

  • Klantgericht: We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en luisteren naar uw wensen. Uw tevredenheid staat bij ons centraal.

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: We leveren hoogwaardige kassasystemen en werken samen met gerenommeerde fabrikanten om de beste kwaliteit te garanderen.

  • Uitgebreide service: Van installatie en training tot onderhoud en support, wij bieden een complete service om ervoor te zorgen dat uw kassasysteem probleemloos werkt.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze kassasystemen en diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon: 072-8448240 info@kassacompanyalkmaar.nl

Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

KASSASYSTEEM OMGEVING 
ALKMAAR?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en of demonstratie

Kassasysteem configurator

Wat kost een kassasysteem?

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar