BERICHTEN  & NIEUWS

Met ExtendaGO bied KassaCompany een intuïtieve kassa oplossing voor een lage investering en kunt u zich concentreren op uw bedrijf, terwijl wij ons concentreren op de techniek.

Het belangrijk om uw wensen op een rijtje te zetten. Bepaal op grond van welke wensen u een kassa gaat kiezen. Hierbij moeten we onderscheid maken tussen hardware en software, in deze blog zullen we ons beperken tot de software.

Met de koppeling tussen hellodialog en StoreContrl kunt u nog meer rendement uit uw klanten halen. Hellodialog heeft een koppeling met het StoreContrl kassasysteem om zo eenvoudig aan relevante E-mail marketing te kunnen doen.

Koppel eenvoudig je StoreContrl® Cloud kassasysteem met je administratie pakket. Geen tijdrovende handmatige invoer meer maar een automatische verwerking van uw dagelijkse kasboeking. Binnen 5 minuten kunnen we ook uw omgeving aansluiten. Momenteel bieden we deze koppeling aan voor Exact Online, Snelstart en Visma. Beschikt u over een ander pakket...

Winkel automatisering is tegenwoordig erg belangrijk. Dit kun je gemakkelijk doorvoeren met een vernieuwd kassasysteem, waarmee je veel meer kunt dan alleen afrekenen. Wij hebben verschillende uitgelichte branche oplossingen, waaronder automatisering voor de fashion, retail automatisering, eenvoudige kassa's en maatwerk oplossingen. Op deze manier...

Informatie om de inventarisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voordat er een inventarisatie uitgevoerd gaat worden is het belangrijk om de juiste voorbereidingen te treffen. Bij de voorbereiding van de inventarisatie is het bijvoorbeeld handig om:

Wat is Zupr?

30-10-2020

Online is het vaak lastig te achterhalen waar producten in de buurt te koop zijn. Zelfs consumenten die liever naar de winkel gaan, hebben daardoor vaak weinig andere keuze dan hun aankoop online te doen. Zupr wil dit veranderen door met een innovatief online platform in kaart te brengen waar producten lokaal worden verkocht. Met onze ZuprCharger...

De bezittingen op de balans van de gemiddelde retailer bestaan voor een groot deel uit voorraden. Maar wat is die voorraad nu nog echt waard? En hoe moet je deze balanspost waarderen? Hieronder enkele aandachtspunten om het goed te doen.

Electronic Data Interchange (EDI) is de gestructureerde elektronische gegevensuitwisseling tussen verschillende computersystemen en applicaties. Dit kunnen financiële, logistieke of commerciële gegevens zijn, zoals:

Hoewel er nog veel onduidelijkheid bestaat over EDI in de fashion, is inmiddels wel aangetoond dat EDI veel kan opleveren. Er zijn voorbeelden genoeg van retailers en leveranciers in de modebranche die er nu al veel profijt van hebben en het absoluut niet meer kunnen missen.

info@kassacompany.nl | 072-8448240 | Kamerlingh Onnesstraat 18 1821 BP Alkmaar