Inkoopplan maken?

Wij hebben de juiste cijfers voor Modemanagement

Altijd en overal

Met ons systeem kun je op ieder moment gemakkelijk op de hoogte blijven van jouw bedrijf. Volg bijvoorbeeld je verkoop of voorraad wanneer jij wil, waar je ook maar bent.

Een plek alle informatie

In de backoffice kun je gemakkelijk alle benodigde informatie vinden voor tijdens de inkoop. Hierdoor kun je je meer focussen op de inkoop en minder op het papierwerk.

Altijd inzicht

Als de ondernemers op inkoop zijn kunnen ze in de cijfers kijken en dit bespreken met degene waarvan ze de producten kopen zo kunnen ze snel zien wat goed verkoopt en wat minder verkoopt zodat ze de voorraad er direct op kunnen aanpassen.

Tijd besparen tijdens de inkoop

Dankzij ons kassasysteem bespaar je niet alleen tijd in de winkel maar ook tijdens de inkoop. Je bespaard gemakkelijk tijd door middel van onze rapporten, overzichten en up-to date gegevens. Hierdoor wordt het ondernemen gemakkelijker.

Focussen op wat echt belangrijk is

Tijdens inkoop wil je je focussen op de producten die je wilt gaan inkopen. Natuurlijk wil je tijdens de inkoop niet inschatten wat goed verkoopt en wat minder verkoopt, dankzei de overzichten van StoreContrl® Cloud kun je gemakkelijk zien wat goed verkoopt.

Verkoopsnelheid in kaart

Dankzij de rapportages in de backoffice kun je gemakkelijk zien welk product snel verkoopt en welk product wat trager verkoopt. Hierdoor kun je gemakkelijk inspelen op de behoeften van de klanten en uw brutowinst verhogen.

HIER KUNNEN WIJ U MEE HELPEN

Voorraadbeheer, rapportages, webshop, klant loyalty, support, bedrijfsadvies,en meer....

We helpen u graag

webshop koppeling

Management rapportages 

Klanten loyaliteid 

De Kunst van het Maken van een Effectief Inkoopplan

Een goed doordacht inkoopplan vormt het fundament van zakelijk succes. Het stelt organisaties in staat om kosten te beheersen, kwaliteit te waarborgen en strategische doelstellingen te verwezenlijken. Bij KassaCompany begrijpen we dat elk detail telt als het gaat om het optimaliseren van uw inkoopstrategie. Daarom bieden we u onze expertise en begeleiding aan bij het creëren van het perfecte inkoopplan.

Waarom een Inkoopplan Belangrijk Is

Inkoop is veel meer dan alleen het bestellen van benodigde goederen. Het vereist een strategische aanpak om ervoor te zorgen dat uw organisatie de juiste producten en services verkrijgt tegen de meest gunstige voorwaarden. Een goed inkoopplan biedt:

  1. Kostenbeheersing: Door de kosten te optimaliseren, kunt u uw winstmarges vergroten en uw financiële gezondheid versterken.

  2. Kwaliteitsborging: Het juiste inkoopplan zorgt ervoor dat u altijd de benodigde kwaliteit en betrouwbaarheid ontvangt van uw leveranciers.

  3. Risicobeheer: Het identificeert en minimaliseert potentiële risico's in uw toeleveringsketen, waardoor uw bedrijf veerkrachtiger wordt.

  4. Strategische Groei: Een goed doordacht inkoopplan ondersteunt uw bedrijfsdoelstellingen en kan groei en innovatie stimuleren.

Onze Aanpak

We werken nauw met u samen om een inkoopplan te ontwikkelen dat aansluit bij uw specifieke behoeften en doelen. . We bieden:

  • Strategische Inzichten: Onze diepgaande kennis van de markt en trends stelt u in staat om vooruit te plannen en concurrentievoordeel te behalen.

  • Efficiëntieverbetering: We identificeren mogelijkheden voor procesoptimalisatie, wat leidt tot tijds- en kostenbesparingen.

  • Leveranciersrelatiebeheer: We helpen u sterke relaties met leveranciers op te bouwen en te onderhouden, wat de samenwerking verbetert.

  • Continue Monitoring: We blijven uw inkoopstrategie evalueren en bijwerken om ervoor te zorgen dat deze altijd relevant en effectief blijft.

Ontdek het Succes van een Doordacht Inkoopplan

Bij Modemanagement zijn ze gepassioneerd over het bijdragen aan het succes van uw organisatie door middel van een doordacht inkoopplan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen kosten te verlagen, kwaliteit te waarborgen en groei te stimuleren. Samen zorgen we ervoor dat uw inkoopstrategie een drijvende kracht wordt achter uw bedrijfssucces.