Inkoopplan maken?

Wij hebben de juiste cijfers voor Modemanagement

Altijd en overal

Met ons systeem kun je op ieder moment gemakkelijk op de hoogte blijven van jouw bedrijf. Volg bijvoorbeeld je verkoop of voorraad wanneer jij wil, waar je ook maar bent.

Een plek alle informatie

In de backoffice kun je gemakkelijk alle benodigde informatie vinden voor tijdens de inkoop. Hierdoor kun je je meer focussen op de inkoop en minder op het papierwerk.

Altijd inzicht

Als de ondernemers op inkoop zijn kunnen ze in de cijfers kijken en dit bespreken met degene waarvan ze de producten kopen zo kunnen ze snel zien wat goed verkoopt en wat minder verkoopt zodat ze de voorraad er direct op kunnen aanpassen.

Tijd besparen tijdens de inkoop

Dankzij ons kassasysteem bespaar je niet alleen tijd in de winkel maar ook tijdens de inkoop. Je bespaard gemakkelijk tijd door middel van onze rapporten, overzichten en up-to date gegevens. Hierdoor wordt het ondernemen gemakkelijker.

Focussen op wat echt belangrijk is

Tijdens inkoop wil je je focussen op de producten die je wilt gaan inkopen. Natuurlijk wil je tijdens de inkoop niet inschatten wat goed verkoopt en wat minder verkoopt, dankzei de overzichten van StoreContrl® Cloud kun je gemakkelijk zien wat goed verkoopt.

Verkoopsnelheid in kaart

Dankzij de rapportages in de backoffice kun je gemakkelijk zien welk product snel verkoopt en welk product wat trager verkoopt. Hierdoor kun je gemakkelijk inspelen op de behoeften van de klanten en uw brutowinst verhogen.

HIER KUNNEN WIJ U MEE HELPEN

Voorraadbeheer, rapportages, webshop, klant loyalty, support, bedrijfsadvies,en meer....

We helpen u graag

webshop koppeling

Management rapportages 

Klanten loyaliteid