Neem contact op of boek een demo

Vraag hieronder een vrijblijvende demo aan op locatie of online. Tijdens de afspraak zullen wij je uitleggen hoe de kassa werkt en zullen we kijken of het bij je bedrijf past. 

072-8448240

Kamerlingh Onnesstraat 18, 1821 BP Alkmaar

info@kassacompany.nl

Neem contact op via bovenstaand formulier voor het boeken van een demo van ons geavanceerde kassasysteem!

Wil je graag ervaren hoe ons kassasysteem jouw bedrijfsprocessen kan optimaliseren en de efficiëntie kan verhogen? Boek dan nu een gratis demo en ontdek de vele mogelijkheden die ons systeem te bieden heeft.

Tijdens de demo laten onze experts je graag zien hoe onze gebruiksvriendelijke interface werkt en welke functierijke mogelijkheden er zijn. Of je nu een winkel, restaurant, hotel of een ander type onderneming hebt, ons kassasysteem kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Met ons kassasysteem kun je niet alleen snel en gemakkelijk betalingen accepteren, maar ook voorraadbeheer, personeelsplanning en rapportage vereenvoudigen. Bovendien integreren we naadloos met andere bedrijfssystemen, zoals boekhoudsoftware en CRM-systemen, om jouw bedrijfsprocessen verder te stroomlijnen.

Waar wacht je nog op? Vul het formulier hier boven in om een demo aan te vragen. Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om een geschikte datum en tijd af te stemmen. Begin vandaag nog met het transformeren van jouw bedrijf met ons geavanceerde kassasysteem.