Tabby kassa

De Tabby is een prima kassa oplossing met lage kosten. De Tabby is geschikt voor alle apparaten die beschikken over een browser (internetscherm). Door de lage instap is dit kassasysteem uitermate geschikt voor de startende ondernemer met beperkte wensen.

De voordelen

  • Eenvoudig, makkelijk te bedienen (toetsgrootte in te stellen)
  • Overzichtelijk, duidelijke schermen en makkelijk in gebruik.
  • Functioneel, geen overbodige stappen.
  • Flexibel, makkelijk op te schalen, uitgebreid managementdashboard.
  • Tolerant, aparte medewerkers login.
  • Veilig, managementinformatie alleen toegankelijk voor managers.Kostenbesparend, lage aanschafprijs en geen licentiekosten.

Download hier onder de installatie en gebruikers handleiding.

Bedien uw kassa zoals u wilt.

De Tabby is een compleet kassasysteem ingebouwd in een bonprinter. De afrekensoftware bevindt zich op een SD-kaart aan de achterzijde van de printer. De Tabby is via uw netwerk (accespoint) draadloos of bedraad te bereiken met een smartphone, tablet of POS-terminal. Er zijn maximaal 8 verschillende apparaten te koppelen aan de Tabby zonder aanschaf van een extra licentie. In een handomdraai tovert u uw smartphone om in een extra handheld of gebruikt u uw extra PC als afrekenterminal.  De Tabby is ondergeschikt aan de apparatuur, die keuze is aan u.

Wat ontvang ik?

Als u de Tabby besteld dan ontvangt u een bonprinter met een licentie voor het gebruik van de software. De keuze voor een touchscreen kassa of tablet-oplossing staat vrij. U kunt er voor kiezen om de kassa terminal bij ons te bestellen of u kunt er voor kiezen om zelf een tablet of PC aan te schaffen.

De Casacom Tabby is te koppelen met onder andere

De eenmalige investering voor de Tabby is:   €995,=

Tabby Kassa bestellen

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacten. De Tabby kassa wordt geleverd zonder training en installatie.