Kassa PIN koppeling

24-06-2018

Mobiel pinapparaat

Afrekenen bij de winkel gaat steeds vaker via het digitale betalingsverkeer. Mensen hebben steeds minder geld op zak en verwachten dat ze overal kunnen pinnen. Op een vaste locatie en bij grote bedrijven is dat vaak geen probleem, maar mensen verwachten dat ze ook bij kleinere bedrijven en bijvoorbeeld op de markt kunnen betalen met hun bankpas. Als u uw klanten dus betalingsgemak wilt bieden dan zult ook u een pinapparaat moeten hebben.


Een mobiel pinapparaat huren of kopen?

Bij een mobiel pinapparaat gekoppeld aan het kassasyteem heeft u een mogelijkheid tot koop, huur of lease. Alle opties brengen bepaalde voordelen maar ook nadelen met zich mee. Als u op zoek bent naar een structurele oplossing dan is een mobiel pinapparaat kopen vaak de beste oplossing. Dat brengt een redelijke investering met zich mee in het begin, maar is op termijn vaak een goedkopere oplossing. Als u echter maar tijdelijk de beschikking wilt over een mobiel pinapparaat of u heeft het aanschafbedrag voor een mobiel pinapparaat niet direct voor handen, dan is een mobiel pinapparaat huren een betere oplossing. Vaak is de huur van een mobiel pinapparaat ook erg flexibel en kunt u deze per maand opzeggen.
Wilt u graag pinnen via een vaste internetverbinding en de Pinautomaat op een vaste plek neerzetten, dan is een vaste Pinautomaat geschikt voor u. Maar welke vaste pinautomaat is dan het meest geschikt?
De pinautomaat verifone Vx520 + Vx820 kan gekoppeld worden met het kassasysteem van StoreContrlĀ® Cloud. Om de koppeling te activeren en de benodigde kabel te bestellen kunt u contct opnemen met uw pin leverancier. Heeft u nog geen PIN automaat kunt u deze kopen of huren. Dit kan o.a. via pin direct of CCV.