HP MX10 tablet kassa

24-06-2018

Tablet kassa

De HP MX10 retail solution is compatible met StoreContrl Cloud. Deze tablet kassa is speciaal ontwikkeld om te gebruiken als retail kassa. De tablet kassa heeft een ingebouwde barcode scanner en kan geleverd worden met een beschermingshoes met draagband zodat hij goed hanteerbaar is wanneer hij uit zijn docking station wordt gehaald.

Wat kost een tablet kassa?

Voor een prijsopgave voor deze tablet kassa neem contact op met KassaCompany.

De HP MX10 geeft verkopers de mogelijkheid om beter en sneller in te spelen op de vragen van hun klanten. Prijzen, de inventaris, productinformatie en afbeeldingen staan in een handomdraai ter beschikking. De HP MX10 werkt zeer goed in combinatie met StoreContrl Cloud winkelautomatisering.

De Retail Jacket bevat meerdere functies zoals een geïntegreerde 1D / 2D barcode scanner en een batterijduur van 15 uur en een handvat voor meer mobiliteit en gebruiksgemak.

Dankzij de flexibele arm is de Expansion Dock op 2 manieren verstelbaar. Zowel in hoogte als in hellingsgraad. Daarmee is de MX10 optimaal gebruiksvriendelijk. Als vast afrekenpunt of op de winkelvloer. Het strakke en compacte design zorgen ervoor dat de MX10 weinig plaats in beslag neemt. Met een extra kabel en veiligheidsslot beschermt u de ElitePad en zijn Docking Station tegen diefstal. Verder is de MX10 uitgerust met USB en RJ poorten om eenvoudig printers of kassalades aan te sluiten.