Een kassasysteem maakt steeds meer plaats voor kassa's die meegaan in de technologische ontwikkelingen van onze tijd. Steeds meer kassa's met toetsen verdwijnen en maken plaats voor een kassa met bediening via een touchscreen.

Afrekenen bij de winkel gaat steeds vaker via het digitale betalingsverkeer. Mensen hebben steeds minder geld op zak en verwachten dat ze overal kunnen pinnen. Op een vaste locatie en bij grote bedrijven is dat vaak geen probleem, maar mensen verwachten dat ze ook bij kleinere bedrijven en bijvoorbeeld op de markt kunnen betalen met hun bankpas....

StoreContl Cloud is een software programma dat, in combinatie met hardware, een winkel(keten) compleet automatiseert. Het kassaprogramma kenmerkt zich door haar gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid, waarbij we met programmatische aanpassingen het kassascherm naar uw wensen kunne inrichten. Door deze benadering kunnen zowel ervaren als...

De HP MX10 retail solution is compatible met StoreContrl Cloud. Deze tablet kassa is speciaal ontwikkeld om te gebruiken als retail kassa. De tablet kassa heeft een ingebouwde barcode scanner en kan geleverd worden met een beschermingshoes met draagband zodat hij goed hanteerbaar is wanneer hij uit zijn docking station wordt gehaald.

Deze all-in-one kassa is een elegant en krachtig alles-in-één systeem, ontworpen voor gebruik in de zwaarste omgevingen zoals retail en horeca. De AIO-100 is een zeer duurzaam en compact systeem dat prachtig past op elke balie, bar of counter.

Fashion United

21-06-2018

Om samenwerking tussen leverancier en retailer te stimuleren en handmatig werk te automatiseren is er een systeem bedacht dat automatisch relevante berichten heen en weer verstuurd. Deze manier heet EDI (Electronic Data Interchange)